Bedrijfsprofiel

Eurobulk is werkzaam op de Westelijke en Oost Europese waterwegen. Eurobulk biedt diverse logistieke diensten aan waaronder drijvende opslagruimte en verhuur. Eurobulk werkt op een enorm netwerk van rivieren en waterwegen die de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen verbindt met diverse bestemmingen in heel Europa; de Benelux landen, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en de landen waardoor de Donau stroomt.

 

Het kantoor van EUROBULK is gevestigd in Rhoon, dicht bij de Rotterdamse haven. Qua overslag is de haven van Rotterdam veruit de grootste haven van Europa. De haven van Rotterdam is een zeer belangrijke speler op het gebied van overslag van containers en natte- en drogebulkgoederen, zoals ruwe olie, chemicaliën, kolen, ertsen, schroot en AGRI-goederen. De goederenoverslag in Rotterdam bedroeg 435 miljoen ton in 2011.

 

Vanuit Rhoon worden de bedrijfsactiviteiten beheerd door een team van hoogst gemotiveerd, opgeleid en bekwaam personeel, dat een optimaal contact tussen verschillende afdelingen onderling handhaaft om een optimaal gebruik van de vloot en een hoogstaande dienstverlening aan haar cliënten te bewerkstelligen en waarborgen.

Wij geloven in relatie op lange termijn met onze cliënten, waarin Eurobulk een logistieke partner is, met het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening.

 

De belangrijke hulpmiddelen zijn in dit opzicht:

• Flexibiliteit

• Professionele benadering van de logistiek

• Het aanbieden van creatieve (logistieke) oplossingen

• De specifieke dienstverlening aan de cliënten in het geval van speciale behoeften en wensen

• Het bieden van de mogelijkheid van een totaal logistiek pakket

• Best mogelijke samenwerking tussen alle schakels in de vervoersketen

• Bijgewerkt en betrouwbaar communicatie systeem

 

 

Eurobulk prospectus